olvasas

Life-coaching into the New Year

A megérzés, jövendőmondás, látás és gyógyítás egyidős az emberiséggel. Már akkor használták – ahogy jelenleg is – a mikro- és makrokozmosz közötti kapcsolattartásra. A mikrokozmosz az úgynevezett komfortzóna, a makrokozmosz pedig az univerzum többi része. Felteheted a kérdést: Miért kell összekapcsolódnom a nagy kozmikus létezéssel? Erre azért van szükség, mert a földlakók az univerzum részét képezik. Úgy lettek kialakítva és vezérelve általa, ahogy az egyre táguló tér is magán viseli az egyes földlakók viselkedési mintáit. Elismerem, ezt nehéz megérteni. Azonban a Nagy Mátrix él és a létezések összefonódnak. Ezért a neve: Mátrix.

Egy jó lélekelemző képes mindent elmondani rólad, mint lélekről, és mint földlakóról. Az élet értékeivel együtt látja az akadályokat, a hátráltató eseményeket és a magatartási formákat. Meg tudja mutatni a választási lehetőségeket, és tájékoztat a lehetséges következményeikről. A jó lélekelemző csak összekapcsolódik veled és nem használ speciális eszközöket a beszélgetés során.

A lélekelemzésnek különböző szempontjai vannak. Karrier, szerelmi élet, egészség, család, a lélek, elmúlt életek, és így tovább. Azonban ne felejtsük el, hogy ezek összefüggésben állnak egymással. Vagyis ha a karriered nem arra halad, amerre kellene, a szerelmi életed is kérdéseket fog felvetni, amire figyelni kell. Ezek egymástól nem elkülöníthető elemek. 

Amennyiben szeretnél egy 2000 karakterből álló elemzést az elkövetkezendő évedről, megrendelheted tőlünk most engedményesen 45 euro fejében.
Ha egy bizonyos kérdésedre szeretnél választ kapni az éves előrejelzés helyett, akkor azt tüntesd fel a megrendelőlapon. Az eredmeny az általad megadott email címre érkezik.

Sok csodát kívánunk!

Zsa Zsa és a Team